/

Welkom!

Via deze website willen wij u informeren over onze school. U kunt er vinden waar we voor staan en waar we voor gaan!

Aanmelden nieuwe leerlingen
Nieuwe leerlingen kunt u aanmelden op De Oversteek door bij de administratie een aanmeldformulier te halen, dit in te vullen en naar school te retourneren.

Op maandag 16 januari is er om 20.00 uur een informatieavond voor de ouders van nieuwe leerlingen. Indien uw kind vóór 1 juni 2018 4 jaar wordt en nog niet aangemeld is bent u van harte welkom in de aula van onze school. Op deze avond krijgt u informatie over de school en speciaal over het onderwijs in de onderbouw.

Op dinsdagmiddag 24 januari is er van 13.30 – 14.30 uur gelegenheid om samen met uw kind een kijkje te nemen in de groepen 1-2 en kennis te maken met de leerkrachten.

Algemeen
Onze website is geïntegreerd met een ouderinformatiesysteem (DIZOS). Informatie die specifiek voor de ouders van de Oversteek is bedoeld wordt op deze manier digitaal verspreid. Alle ouders van de Oversteek hebben toegang tot dit gedeelte van de website. Hebt u, als ouder, nog geen toegangscode voor DIZOS? Laat ons dat even weten via: info@oversteekliempde.nl

Regelmatig worden er foto's gemaakt tijdens verschillende activiteiten op school. Om direct naar het fotoalbum van de groep van uw kind te gaan kunt u op onderstaande link klikken.
Groepen - Fotoalbum