MODERNE SCHOOLWEBSITE

met ONLINE school-ouder communicatie

Communiceer snel en eenvoudig met ouders via uw eigen schoolwebsite.
Tijdbesparend, kostenbesparend, meer ouderbetrokkenheid en eenvoudig in gebruik.

Slechts € 2,25 per leerling

Functies

Schoolinformatie


Al uw schoolinformatie staat overzichtelijk in 1 online beveiligde omgeving. Zo hoeven personeel en ouders geen lijst van websites en inloggegevens meer te onthouden.

School-ouder communicatie


U deelt relevante berichten met ouders: op jaargang, groepsniveau of per kind. Inclusief de mogelijkheid om online te reageren. Zo worden ouders nooit overspoeld met niet- relevante informatie en zijn ze altijd op de hoogte.

Activiteiten & nieuws


Deel overzicht en details van alle activiteiten, verjaardagen en vakanties. Plaats ook eenvoudig relevant nieuws per groep, per jaargang of aan alle ouders.

Oudergesprekkenplanning


Bespaar tijd en geef ouders ‘inspraakgevoel’. Ouders kiezen zelf eenvoudig een tijd in de planning of het systeem maakt een optimale planning voor 10-minutengesprekken waarbij het rekening houdt met meerdere kinderen binnen een gezin.

Online enquêtes


Vraag ouders om input en bekijk op elk gewenst moment de resultaten.

Functie autorisatie


Bepaal wie berichten stuurt, agenda items aanmaakt en wie kan reageren op berichten. U kiest er bijvoorbeeld voor om 1 ICT-er autorisatie te geven, of juist een leraar per groep.

Online ziekmelden


Geen overbelaste telefoons meer ’s ochtends. Ouders melden hun kind ziek via het digitale formulier. Hierdoor is het ook mogelijk om kinderen buiten schooltijd ziek te melden.

Op mobiel, tablet en pc


School-oudercommunicatie via uw DIZOS schoolwebsite is beschikbaar op mobiel, tablet en pc. U communiceert waar en wanneer het u het beste uitkomt. Bijvoorbeeld wanneer u na schooltijd nog even een bericht wilt delen.

Leerlingvolgsysteem koppeling


Met automatische jaarovergangen en een koppeling met uw leerlingvolgsysteem heeft u geen omkijken naar DIZOS en bespaart u tijd.

Tarief

Gratis automatische updates en upgrades

Updates van DIZOS zijn geheel kosteloos en automatisch. Omdat DIZOS een online omgeving is bespaart u veel tijd met automatische updates: u hoeft niets te downloaden of zelf te updaten. Wij zorgen ervoor dat DIZOS ten alle tijden optimaal te gebruiken is.

Basisabonnement

 • moderne schoolwebsite:
  • desktop & laptop
   tablet
   mobiel
 • online oudercommunicatie:
  • nieuws
   activiteiten
   oudergesprekken
   enqûetes
   ziekmelden
   contact
   documenten
   formulieren
 • koppeling leerlingvolgsysteem
 • binnen 5 werkdagen online
 • gratis updates
 • helpdesk

€ 2,25


per leerling, per jaar (tarief 2022)

Optioneel

Uitbreiding van het basisabonnement

 • online rapporten (ESIS)
 • online toetsoverzichten (ESIS)

+ € 0,75


per leerling, per jaar (tarief 2022)

VRAAG NU EEN GRATIS DEMO AAN

Tijdens de demo laten we u geheel vrijblijvend de mogelijkheden zien. Wanneer u daarna kiest voor DIZOS, staat uw nieuwe schoolwebsite met oudercommunicatie binnen 5 werkdagen online.

 

Bel

0411 635 078

MA t/m VR: 8.30 tot 17.30

Adres

Shout4Sites
Heesterbos 11, 5298 CH Liempde